Welkom bij de Hificorner Community

Hificorner transformeert van winkel en webshop naar online platform voor elektronica liefhebbers.

Groningen 22 juli 2019 - Afgelopen 40 jaar heeft Hificorner zich sterk gemaakt als winkelier en webwinkel met de focus op audio, hifi en televisies.

We hebben duizenden klanten gevraagd wat ze van ons vinden en daaruit blijkt steeds hetzelfde: wij geven een goed en betrouwbaar advies en daarnaast een goede prijs. Hier zijn we natuurlijk erg trots op en zouden we voor altijd willen blijven doen.

Na ruim 40 jaar retailer te zijn geweest vinden wij het echter tijd voor de volgende stap. Hificorner is altijd sterk geweest in het adviseren voor je aankoop en het geven van de beste audio, hifi en televisie aanbiedingen. Maar we hebben besloten het na 40 jaar écht even anders te doen.

Hificorner.nl transformeert naar het platform voor advies en de beste deals. Daarom start Hificorner.nl in juli een intensieve samenwerking met 50five, de grootste slimme hardware webwinkel van Europa. 50five.nl geeft advies over, verkoopt en installeert slimme producten om van woningen echte smart homes te maken. Denk daarbij aan slimme speakers, slimme wifi-oplossingen en slimme verlichting. De webwinkel is actief in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

Hificorner gaat verder als online community met onafhankelijke adviseurs en geeft exclusief toegang tot aanbiedingen bij zijn partners. Daardoor krijgt de klant extra voordeel op een groter assortiment en toegang tot de online community van Hificorner.nl

Komende weken verkopen wij bij Hificorner de volledige voorraad uit en gaan wij onze website beschikbaar maken voor meer partners. Nu kan je gratis lid worden van onze community en VIP lid worden van onze exclusieve shopping club.

Onze winkel in Groningen is geopend tot en met zaterdag 3 augustus 2019! Kom naar de uitverkoop de kortingen lopen op tot ruim 70%. Alles moet weg. Ondertussen kan je ook profiteren van exclusieve aanbiedingen bij onze partner 50five. Word nu gratis lid van de Hificorner Community op Hificorner.nl en profiteer van extra voordeel bij 50five.

Beste,

Ik heb recentelijk een NAD pulse met subwoofer gekocht bij de HiFi corner. Inmiddels begint de subwoofer kuren te vertonen (sterke ruis als er spanning op staat). Waar kan ik terecht voor vragen over garantie en eventuele reparatie? HiFicorner.nl is al een tijdje niet meer in de lucht zo lijkt het…

Alvast bedankt voor een reactie.

Groet,
Jos

Wellicht is de snelste route direct contact opnemen met NAD zelf c.q. de importeur… HiFi corner repareerde niet veel zelf: meeste werd opgestuurd naar de fabrikant. Heb dat zelf meegemaakt met Philips TV.

Hallo,

Dit is mijn eerste keer hier en ik weet niet zeker of ik nu in het juiste bericht zit .
Ik heb rond 25-03- 2019 de pro-ject 2Xperience DC-SB platenspeler bij HIFICORNER gekocht.
Nu loopt de motor na een paar omwentelingen vast en begint te brommen , zoemen , en moet ik hem uitzetten anders brand ie wellicht nog door . Is er nog iemand Hificorner op deze site die mij hier mee kan helpen ? Er zit nog garantie op .10 maanden na aankoop !! Help ,help !!!

Met vriendelijke groet ,

Rinie

Hallo ,

Mijn e-mail adres is : [email protected]
Tel : o6466693705

Met vriendelijke groet ,

Rinie

Sorry ,

Tel : 0646693705