Tips en regels over Aanbiedingen

Overzicht van (partner) aanbiedingen Hificorner Community.

Hier mag iedere community member aanbiedingen plaatsen. Dit mogen nationale en internationale aanbiedingen zijn, mits ze in Nederland en/of België geleverd worden.

Natuurlijk is het toegestaan om aanbiedingen van andere winkels en webshops te delen. Wij willen met elkaar een overzicht maken van de beste aanbiedingen. Spam is niet toegestaan.

Onze moderators houden het forum netjes en schoon. Heb je een vraag of twijfel je ergens over, neem dan contact op met een van de beheerders van het forum.

Goed om te weten:
Hou het vriendelijke, we willen de leukste en prettigste online community voor elektronica maken en daarbij willen we het leuk houden. Denk om taalgebruik en heb respect voor elkaar. Hificorner heeft het recht om berichten aan te passen of te verwijderen en de huisregels aan te passen als dat nodig blijkt.

Ben je een bedrijf of wil je adverteren op Hificorner neem daarvoor contact met ons op via [email protected]

Hificorner is sinds eind oktober 2019 geheel onafhankelijk, daarom maken wij soms gebruik van affiliate links, hierdoor bestaat de kans dat er een kleine vergoeding naar Hificorner.nl toe gaat. Deze vergoeding gebruiken wij om de hosting en onderhoud van het platform te betalen.