Even wat anders: Lifestyle aanbiedingen van zondag 1 december

Lifestyle aanbiedingen

Naast Hifi en electronica komen wij natuurlijk ook veel andere leuke aanbiedingen tegen, we struinen het hele internet af naar de beste deals, daar komen we zoveel tegen… We vinden het ook leuk om deze aanbiedingen te delen. Daarom hebben we deze post aangemaakt met een overzichtje van de beste CyberMonday (weekend) deals. Meeste aanbiedingen die we hebben gevonden lopen tot 23,59u.

Gillette Fusion Proglide Manual 9 Razor Blades + Razor (10 mesjes)


Goedkoper hebben we het niet kunnen vinden, 10 mesjes + Fusion 5 Proglide, onze ervaring is dat deze mesjes het langste mee gaan (langer dan de gewone proglide in de oranje verpakking). Nu € 28,08

Severin RG 2343 black - Gourmet


Binnenkort moet er weer gegourmet worden, herken je het gevoel dat je al jaren dezelfde gourmet set hebt… Bestel nu voor minder dan 38euro een nieuwe, ben je weer helemaal bij de tijd als het familie diner weer begint.

Happy Socks in alle soorten en maten


Ben je een vrolijke vogel :stuck_out_tongue_winking_eye:? Haha! Dan moet je Happy Socks hebben, tijdens CyberMonday extra veel voordeel.

Oral-B Elektrische poetsen set (2 elektrische tandenborstels)


Er gaat niets boven een écht schoongebit, voor goed onderhoud ga dan voor deze set elektrische tandenborstels voor volwassenen, met 49% korting nu slechts 99euro

Kerstverlichting binnen en buiten vanaf € 6,49


Als de verlichting van afgelopen jaren niet meer werkt, hier kan je eenvoudig upgraden. Vergeet niet je oude(kapotte) verlichting in te leveren bij WeCycle.

Bijvoorbeeld 200 led lampjes voor binnen en buiten slechts € 14,99

Oral-B PRO 2 2500 Elektrische tandenborstel met reis etui.


Ideaal voor op reis, deze accu gaat wél twee weken mee. Alleen vandaag € 39,69

Digital Multimeter, Crenova MS8233D AC Voltage Tester Portable


Dit moet je altijd in huis hebben, je weet nooit wanneer je het nodig hebt, maar als je problemen hebt met je elektra of apparatuur, dan is dit een must. Nu minder dan 20 euro.

Echte lederen riem vanaf 10 euro


December is altijd een dure maand, als je de broekriem moet aantrekken, dan moet je deze natuurlijk wel hebben…. Echte lederen riemen vanaf 10 euro.

Het kan zijn dat aanbiedingen verlopen, klopt een aanbieding niet meer? Laat het weten in de reacties.

Is dit een Amazon affiliate site geworden??

Tijdens Black Friday & CyberMonday delen we zoveel mogelijk aanbiedingen. De bovenstaande zijn een experimentje om te kijken of hier behoefte aan is. Hificorner.nl is op dit moment geheel banner vrij en we vragen geen kosten, daarom werken we soms met een affiliate link.

Het zijn anders wel allemaal Amazon aanbiedingen :wink: Wat mij betreft lijd dit af van waar dit forum voor moet staan: onafhankelijk advies en tips. Ik denk dat ik me maar ga uitschrijven…

Wij zijn niet afhankelijk van Amazon, we werken er mee samen in de vorm van affiliate. Onze andere partners wilde invloed op de inhoud van het forum en dat vraagt Amazon absoluut niet aan ons.

We zien ook dat Amazon meestal véél goedkoper is met Hifi dan andere aanbieders, daarom denken wij dat dit prima past.

We zijn bezig om de layout van onze website te verbeteren zodat aanbiedingen losstaan van de berichten met advies en andere audio/hifi gerelateerde gesprekken.

Bedankt voor de feedback, dit waarderen wij zeer.